A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

Aqua Brevetti

A legjobb megoldások vízkezelésre polgári és ipari környezetben

Az Acqua Brevetti egy dinamikus és folyamatosan növekvő cég, melynek vezérelve a folyamatos innováció és minőség.

A vállalat mindig is az innovatív és szabadalmaztatott technológiai megoldások kutatására és fejlesztésére összpontosított, nyolc szabadalmat és öt védjegyet nyújtott be a szűrőkre, adagolórendszerekre és vízkondicionáló termékekre vonatkozóan.

A biztonságos és megbízható termékek biztosítása érdekében a berendezések tervezését és prototípus-készítését kizárólag az Acqua Brevetti műszaki irodáiban és tesztlaboratóriumaiban végezzük, modern CAD-3D szilárdmodellező szoftverek és tanúsított próbapadok segítségével.

Az Acqua Brevetti által tervezett és gyártott termékek teljes egészében Olaszországban készülnek : így a fröccsöntést, a megmunkálást és az összeszerelést az ISO 9001:2015 szerint tanúsított minőségirányítási rendszer által meghatározott szigorú ellenőrzések alá vetik.

Termékei higiéniai megfelelőségének biztosítása érdekében az Acqua Brevetti az ivóvízzel érintkező berendezéseket a 174/2004. sz. és a 25/2012. sz. olasz rendelet előírásai szerint ellenőrzi és jóváhagyja.