Aquafilter EXCITO B szűrőbetét készlet

Aquafilter
9.525 Ft (7.500 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

EXCITO-B-CLR-CRT négyrészes víztisztító szűrőbetét készlet EXCITO B víztisztító berendezésekhez.

Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Nem értékelt
9.525 Ft (7.500 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

A készlet tartalma:

1 db AIPRO-20M-QM - ez a 20 mikronos  2,5"-os víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén szálakkal töltött, sorba köthető, külön szűrőházat nem igénylő szűrőbetét.  Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok).

1 db AISTRO 2-QM - ez a 2,5"-os  in-line (soros) víztisztító szűrőbetét két szűrési réteget tartalmaz. Az első szűrési réteg csökkenti a vas ionok koncentrációját,  javítják a víz illatát, ízét és pH értéké, továbbá  megszűnteti a víz fémes ízét.  A második szűrési réteg ioncserélő gyantával van töltve. Az ioncserélés során a gyantán átáramló vízben a kalcium és magnézium ionok, nátrium ionokra cserélődnek, csökkentve ezáltal a víz keménységét.

1 db AICRO-3-QM - ez a 2,5"-os in-line (soros) szűrőbetét, kókuszhéj aktív szénnel töltve,mely javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket.

1 db AICRO-4-QM - ez a 2,5"-os  in-line (soros) víztisztító szűrőbetét két szűrési réteget tartalmaz.  Az első szűrési réteg egy KDF töltetet tartalmaz (nagy tisztaságú réz-cink ötvözet) mely csökkenti a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), továbbá megakadályozza a baktériumok felszaporodását.  A második szűrési réteg kókuszhéj aktív szénnel van töltve, ami tovább javítja a víz ízét és illatát hasonlóan, mint az AICRO-3-QM.

A szűrőbetéteket használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére és élettartamuk függ a víz szennyezettségétől.

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Aquafilter EXCITO B

Gyártó: Aquafilter
49.200 Ft 37.200 Ft (29.291 Ft + ÁFA)

Aquafilter EXCITO CL

Gyártó: Aquafilter
46.200 Ft 41.200 Ft (32.441 Ft + ÁFA)

Aquafilter EXCITO ST

Gyártó: Aquafilter
34.200 Ft 29.200 Ft (22.992 Ft + ÁFA)