A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

Automatikus elzáró szelep szenzor

Euro-Clear
15.685 Ft + ÁFA ( 19.920 Ft )
Mennyiség:
Automatikus elzáró szelep szenzor
Elérhetőség: 4 db raktáron
Nem értékelt
15.685 Ft + ÁFA ( 19.920 Ft )
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Automatikus elzáró szelep szenzor

Vezeték nélküli automatikus elzáró szelep érzékelő egység. Képes érzékelni a vízszivárgást és elzárni a vizet a károk megelőzése érdekében. (csak a szenzor külön) A termék OTH engedélyel nem rendelkezik.

A vízőr elzáró szelepe akár 5 db vezeték nélküli szenzort is képes kezelni, így lehetőség van a teljes ház vízszivárgás elleni védelmének kialakítására. Az intelligens vízőr szelepet belső hálózatunkba, azon belül a bejövő főágba szükséges telepíteni.

Hogyan működik?

Helyezze a vezeték nélküli merülő vízérzékelőt olyan helyre, ahol könnyen érheti a víz. Ha vízszivárgás van a lakásban, és a padlóra kerülő víz eléri a vezeték nélküli szenzor szondáját az érzékelő jelzőfénye villogni kezd (maximum 10 másodpercig). A fő vezérlőszelep ekkor fogadja a jelet és gyorsan átkapcsolja a golyóscsapot zárt állapotba, hogy elkerüljük a további veszteséget okozó vízszivárgást.
Ezt követően a vezeték nélküli merülő vízérzékelő jelzőfénye gyorsan felvillan, és riasztást ad, amellyel jelzi, hogy vízszivárgás történt.

Milyen előnyökkel jár a termék?


Az RX-LS vezeték nélküli érzékelő előnyei:

  • vízálló kialakítású
  • szereléséhez nincs szükség vezetékekre, kábelekre
  • több ponton figyeli a vízszivárgást
  • távolról vezérelhető
  • egyszerűen használható
  • védi a háztartás biztonságát a nap 24 órájában.


A vezetéknélküli vízőr vevőegysége akár 5 db szenzort is képes kezelni, így lehetőség van a teljes ház vízszivárgás védelmének kialakítására!

Az elzárószelep szünetmentes akkumulátort tartalmaz, így áramszünet esetén bekövetkező csőtörés esetén is képes a hálózat elzárására.

A készülék egy szenzort tartalmaz ha több szenzorra van szükség azokat külön kell megvásárolni.

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!