Menü

Blue Pure 411

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
59.900 Ft
54.900 Ft (43.228 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5.000 Ft
Kedvezmény: 8%

Blue Pure 411

Részecske és szénszűrős légtisztító

Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető (érkezés kb 2 hét)
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiség:

Leírás

Lélegezzen könnyedén a Blue Pure erejével, mely akár egy 15 négyzetméteres helyiség levegőjét is óránként 5 alkalommal képes átszűrni. 12 percenként teljesen átszűri a szoba levegőjét, ezzel hatékonyan csökkentve a részecskeszintet, így kellemes otthoni környezetet teremt. A kutatások azt mutatják, hogy a beltéri levegő akár ötször szennyezettebb lehet, mint a kültéri levegő. A Blue Pure 411 egy 15 m² helyiségben a teljes levegőmennyiséget óránként ötször teljesen megtisztítja. Hozza létre személyes menedékét olyan tiszta levegővel, mintha hegytetőn lenne. Ha a szobája kisebb, akkor a levegő még gyorsabban és gyakrabban tisztul meg.

KOMPAKT ÉS EGYSZERŰ

Az intuitív egygombos vezérlés révén a Blue Pure 411 könnyedén kezelhető. Csatlakoztassa és kapcsolja be. Az egyetlen gomb első megnyomása automatikusan beállítja az ajánlott üzemi sebességet. Ezenkívül a Blue Pure 411 halkan suttog. Ez alacsonyabb zajt bocsát ki, mint az emberi légzés, ami azt jelenti, hogy a hálószobájában is használhatja.

ALKOSD ÚJRA TE MAGAD

A különféle energetizáló színekben kapható, külön megvásárolható szövet-előszűrőknek köszönhetően a szobát másodpercek alatt könnyen újradizájnolhatja. Bónusz: Az előszűrő a nagyobb részecskéket szűri, meghosszabbítva a főszűrő élettartamát. Csak óvatosan porszívózza ki, vagy helyezze a mosógépbe, amikor tisztításra szorul. Ha kedveli a kiváló minőségű acélhálós szűrőnk megjelenését, akkor természetesen használhatja a Blue Pure 411 készüléket előszűrő nélkül.

360 ° LEVEGŐ BESZÍVÁS

Az egyedi 360°-os levegőbemenetnek köszönhetően a Blue Pure 411 mind a négy oldalról szívja a levegőt a szűrőbe. Ez teljes hatékonyságúvá teszi, bárhol is helyezze el. Kategóriájának legnagyobb ventilátorát helyeztük el benne.

A Blue Pure 411 teljes alsó fele egy szűrőrendszer. Millió különféle méretű, rendkívül vékony szálak különböző rétegekben kevésbé sűrűvé teszik, mint a szokásos szűrők. Ennek eredményeként kevesebb az eltömődés, nagyobb a légáramlás és alacsonyabb a zaj. Mind a mechanikus, mind az elektrosztatikus szűrés segítségével a szűrő gyakorlatilag minden levegőben lévő szennyezőanyagot elfog a vírusméretig: pollen, por, háziállat, penész spórák, füst, allergének és baktériumok. Szűrőcserekor nem kell szakembert hívnia. Csak két mutatóujjra és egy kattintásra van szüksége.

Szükség esetén a Blue Pure 411 még a legforgalmasabb helyiséget is vitalizálja, ahol egyszerre sok ember gyűlik össze. Az aktív szénnel ellátott kombinált szűrő hatékony a szagok, gázok és VOC-k (a levegőben előforduló káros szénhidrogén-származékok gyűjtőneve) ellen.

Paraméterek

Helyiség mérete 4-20 négyzetméter
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 1,5 - 10 W
Zajszint 17 - 46 dB(A)
Ajánlott terület 15 m2 (161 FT2) / 180 m3
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 425 x 200 x 200
Súly 1,52 kg
CADR Clean Air Delivery Rate Por > 200 m3/óra Pollen > 200 m3/óra Füst > 180 m3/óra

Youtube videók

GYÁRTÓINK
Hírek
Mezőgazdasági és állattenyésztési vízkezelés

Cégünk, kútvíz, felszíni víz, vagy hálózati vízkezelés és víztisztító feladatok felmérésével, szaktanácsadással, tervezéssel, állapotfelméréssel, komplex vízkezelő projektek kivitelezésével (beszerelés, beüzemelés) foglalkozik Magyarországon és külföldön.

Termék összehasonlító
Loading...
FIZETÉSI MEGOLDÁSAINK