Menü

Blue Pure 221

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
119.900 Ft
107.900 Ft (84.961 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 12.000 Ft
Kedvezmény: 10%

Blue Pure 221

Részecske és szénszűrős légtisztító

Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető (érkezés kb 2 hét)
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiség:

Leírás

 

Egyszerű és praktikus légtisztító

Lélegezzen könnyedén a Blue Pure erejével, mely akár egy 50 négyzetméteres helyiség levegőjét is óránként 5 alkalommal képes átszűrni. 12 percenként teljesen átszűri a szoba levegőjét, ezzel hatékonyan csökkentve a részecskeszintet, így kellemes otthoni környezetet teremt. A kutatások azt mutatják, hogy a beltéri levegő akár ötször szennyezettebb lehet, mint a kültéri levegő. A Blue Pure 221 egy 50 m² helyiségben a teljes levegőmennyiséget óránként ötször teljesen megtisztítja. Hozza létre személyes menedékét olyan tiszta levegővel, mintha hegytetőn lenne. Ha a szobája kisebb, akkor a levegő még gyorsabban és gyakrabban tisztul meg.

KOMPAKT ÉS EGYSZERŰ

Az intuitív egygombos vezérlés révén a Blue Pure 221 könnyedén kezelhető. Csatlakoztassa és kapcsolja be. Az egyetlen gomb első megnyomása automatikusan beállítja az ajánlott üzemi sebességet. Ezenkívül a Blue Pure 221 halkan suttog. Ez alacsonyabb zajt bocsát ki, mint az emberi légzés, ami azt jelenti, hogy a hálószobájában is használhatja.

ALKOSD ÚJRA TE MAGAD

A különféle energetizáló színekben kapható, külön megvásárolható szövet-előszűrőknek köszönhetően a szobát másodpercek alatt könnyen újradizájnolhatja. Bónusz: Az előszűrő a nagyobb részecskéket szűri, meghosszabbítva a főszűrő élettartamát. Csak óvatosan porszívózza ki, vagy helyezze a mosógépbe, amikor tisztításra szorul. Ha kedveli a kiváló minőségű acélhálós szűrőnk megjelenését, akkor természetesen használhatja a Blue Pure 221 készüléket előszűrő nélkül.

360 ° LEVEGŐ BESZÍVÁS

Az egyedi 360°-os levegőbemenetnek köszönhetően a Blue Pure 221 mind a négy oldalról szívja a levegőt a szűrőbe. Ez teljes hatékonyságúvá teszi, bárhol is helyezze el. Kategóriájának legnagyobb ventilátorát helyeztük el benne.

 

A Blue Pure 221 teljes alsó fele egy szűrőrendszer. Millió különféle méretű, rendkívül vékony szálak különböző rétegekben kevésbé sűrűvé teszik, mint a szokásos szűrők. Ennek eredményeként kevesebb az eltömődés, nagyobb a légáramlás és alacsonyabb a zaj. Mind a mechanikus, mind az elektrosztatikus szűrés segítségével a szűrő gyakorlatilag minden levegőben lévő szennyezőanyagot elfog a vírusméretig: pollen, por, háziállat, penész spórák, füst, allergének és baktériumok. Szűrőcserekor nem kell szakembert hívnia. Csak két mutatóujjra és egy kattintásra van szüksége.

Szükség esetén a Blue Pure 221 még a legforgalmasabb helyiséget is vitalizálja, ahol egyszerre sok ember gyűlik össze. Az aktív szénnel ellátott kombinált szűrő hatékony a szagok, gázok és VOC-k (a levegőben előforduló káros szénhidrogén-származékok gyűjtőneve) ellen.

Paraméterek

Helyiség mérete 20-56 négyzetméter
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 30 - 61 W
Zajszint 31 - 56 dB(A)
Ajánlott terület 50 m2 (540 FT2)
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 516 x 330 x 330
Súly 7 kg
CADR (Clean Air Delivery Rate) Por > 590 m3/óra Pollen > 590 m3/óra Füst > 590 m3/óra

Youtube videók

GYÁRTÓINK
Hírek
Mezőgazdasági és állattenyésztési vízkezelés

Cégünk, kútvíz, felszíni víz, vagy hálózati vízkezelés és víztisztító feladatok felmérésével, szaktanácsadással, tervezéssel, állapotfelméréssel, komplex vízkezelő projektek kivitelezésével (beszerelés, beüzemelés) foglalkozik Magyarországon és külföldön.

Termék összehasonlító
Loading...
Facebook
FIZETÉSI MEGOLDÁSAINK