Blueair Classic 480i

Blueair
209.900 Ft (165.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Blueair Classic 480i beépített levegőminőség érzékelővel

Részecskeszűrős légtisztító beépített levegőminőség érzékelővel. Bizonyítottan eltávolítja a beltéri környezetéből a 12 legelterjedtebb vírus és baktérium 99,99% -át, beleértve a H1N1-et és az E.Coli-t *

Elérhetőség: Előrendelhető (érkezés kb 2 hét)
Nem értékelt
209.900 Ft (165.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás

 

Bemutatkozik az ÚJ erős és csendes Classic 405

Az új Wi-Fi-kompatibilis Blueair Classic 405 hihetetlenül népszerű légtisztítóját tovább finomította. Még mindig csendes, erőteljes, de energiatakarékos légszűrést biztosít a beltéri levegőhöz, gyakorlatilag mentes az allergia vagy az asztma kiváltó okaitól. A korszerűsített digitális kijelző érintőgombos vezérléssel lehetővé teszi, hogy láthassa és vezérelje a belélegzett levegőt.

 

Egyedi Blueair HEPASilent technológia


Az új Blueair Classic 405 a Blueair HEPASilent technológiát használja szinte az összes légszennyező anyag eltávolításához. Az elektrosztatikus és a mechanikus szűrés területén a legjobbat felhasználva a HEPASilent technológiánk a fejlett szűrőközegek és a beágyazott részecske-töltő kamra forradalmi kombinációja. Ez biztosítja, hogy a Blueair tisztítószer jóval jobb eredményeket nyújt, mint akár csak a mechanikai vagy az elektrosztatikus technológia.

 

A legjobb választás közepes méretű helyiségekbe 40 négyzetméterig


A közepes méretű helyiségekhez tervezett Blueair Classic 405 szilárd választás azok számára, akik allergiásokkal, asztmával és más légúti problémákkal küzdenek. Elvégzi a munkát - csendesen és hatékonyan.

 

Vegye fel a kapcsolatot a tiszta levegővel

A Blueair Classic 405 fáradhatatlanul dolgozik az Ön számára. Az kezelőpanelen egyszerűen olvasható LED-ek segítségével láthatja a légtisztító Wi-Fi kapcsolatának állapotát, a működési sebességet és a szűrő állapotát. A készülék beállítása egyszerű. Csak érintse meg, és adja hozzá a Blueair Aware monitorunkat és töltse le az ingyenes Blueair Friend alkalmazást. Ez lehetővé teszi az új CLASSIC távolról történő irányítását, a szoba levegőminőségének megtekintését és a kültéri levegőminőségi adatok valós időben való elérését a legtöbb nagyvárosi térségben.

 

* A független vizsgálóintézet, a CAS Test Technical Services vizsgálata szerint a Blueair Classic i sorozatú légtisztítók eltávolítják a 12 legelterjedtebb vírus és baktérium több mint 99,99% -át. Az eltávolítás mértéke modelltől függően kissé változik; lásd a vírusok és baktériumok teljes listáját a Blueair Performance Book 20. oldalán. Eltávolítási sebesség 60 perc alatt a GB18801-2015 szabvány szerint. A Blueair légtisztítóit nem vizsgálták a Coronavírus ellen, és a Blueair nem állítja, hogy elfogja, eltávolítja vagy megöli a 2019-nCoV-t.

Paraméterek

Helyiség mérete 20-56 négyzetméter
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 15-90 W
Zajszint 32 - 52 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Ajánlott terület 40 m2-ig
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 590 x 500 x 275
Súly 14 kg
CADR (Clean Air Delivery Rate) Por > 510, Pollen > 510, Füst > 476

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!