Menü

Blueair Classic 480i

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
209.900 Ft (165.276 Ft + ÁFA)

Blueair Classic 480i beépített levegőminőség érzékelővel

Részecskeszűrős légtisztító beépített levegőminőség érzékelővel. Bizonyítottan eltávolítja a beltéri környezetéből a 12 legelterjedtebb vírus és baktérium 99,99% -át, beleértve a H1N1-et és az E.Coli-t *

Elérhetőség: Előrendelhető (érkezés kb 2 hét)
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiség:

Leírás

 

Bemutatkozik az ÚJ erős és csendes Classic 405

Az új Wi-Fi-kompatibilis Blueair Classic 405 hihetetlenül népszerű légtisztítóját tovább finomította. Még mindig csendes, erőteljes, de energiatakarékos légszűrést biztosít a beltéri levegőhöz, gyakorlatilag mentes az allergia vagy az asztma kiváltó okaitól. A korszerűsített digitális kijelző érintőgombos vezérléssel lehetővé teszi, hogy láthassa és vezérelje a belélegzett levegőt.

 

Egyedi Blueair HEPASilent technológia


Az új Blueair Classic 405 a Blueair HEPASilent technológiát használja szinte az összes légszennyező anyag eltávolításához. Az elektrosztatikus és a mechanikus szűrés területén a legjobbat felhasználva a HEPASilent technológiánk a fejlett szűrőközegek és a beágyazott részecske-töltő kamra forradalmi kombinációja. Ez biztosítja, hogy a Blueair tisztítószer jóval jobb eredményeket nyújt, mint akár csak a mechanikai vagy az elektrosztatikus technológia.

 

A legjobb választás közepes méretű helyiségekbe 40 négyzetméterig


A közepes méretű helyiségekhez tervezett Blueair Classic 405 szilárd választás azok számára, akik allergiásokkal, asztmával és más légúti problémákkal küzdenek. Elvégzi a munkát - csendesen és hatékonyan.

 

Vegye fel a kapcsolatot a tiszta levegővel

A Blueair Classic 405 fáradhatatlanul dolgozik az Ön számára. Az kezelőpanelen egyszerűen olvasható LED-ek segítségével láthatja a légtisztító Wi-Fi kapcsolatának állapotát, a működési sebességet és a szűrő állapotát. A készülék beállítása egyszerű. Csak érintse meg, és adja hozzá a Blueair Aware monitorunkat és töltse le az ingyenes Blueair Friend alkalmazást. Ez lehetővé teszi az új CLASSIC távolról történő irányítását, a szoba levegőminőségének megtekintését és a kültéri levegőminőségi adatok valós időben való elérését a legtöbb nagyvárosi térségben.

 

* A független vizsgálóintézet, a CAS Test Technical Services vizsgálata szerint a Blueair Classic i sorozatú légtisztítók eltávolítják a 12 legelterjedtebb vírus és baktérium több mint 99,99% -át. Az eltávolítás mértéke modelltől függően kissé változik; lásd a vírusok és baktériumok teljes listáját a Blueair Performance Book 20. oldalán. Eltávolítási sebesség 60 perc alatt a GB18801-2015 szabvány szerint. A Blueair légtisztítóit nem vizsgálták a Coronavírus ellen, és a Blueair nem állítja, hogy elfogja, eltávolítja vagy megöli a 2019-nCoV-t.

Paraméterek

Helyiség mérete 20-56 négyzetméter
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 15-90 W
Zajszint 32 - 52 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Ajánlott terület 40 m2-ig
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 590 x 500 x 275
Súly 14 kg
CADR (Clean Air Delivery Rate) Por > 510, Pollen > 510, Füst > 476

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
GYÁRTÓINK
Hírek
Mezőgazdasági és állattenyésztési vízkezelés

Cégünk, kútvíz, felszíni víz, vagy hálózati vízkezelés és víztisztító feladatok felmérésével, szaktanácsadással, tervezéssel, állapotfelméréssel, komplex vízkezelő projektek kivitelezésével (beszerelés, beüzemelés) foglalkozik Magyarországon és külföldön.

Termék összehasonlító
Loading...
FIZETÉSI MEGOLDÁSAINK