Menü

Blueair Classic 405 SmokeStop szűrővel

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
189.900 Ft (149.528 Ft + ÁFA)

Blueair Classic 405 SmokeStop szűrővel

Tesztgyőztes részecskeszűrős légtisztító SmokeStop szűrővel

Elérhetőség: Előrendelhető (érkezés kb 2 hét)
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiség:

Leírás

 

Bemutatkozik az ÚJ erős és csendes Classic 405

Az új Wi-Fi-kompatibilis Blueair Classic 405 hihetetlenül népszerű légtisztítóját tovább finomította. Még mindig csendes, erőteljes, de energiatakarékos légszűrést biztosít a beltéri levegőhöz, gyakorlatilag mentes az allergia vagy az asztma kiváltó okaitól. A korszerűsített digitális kijelző érintőgombos vezérléssel lehetővé teszi, hogy láthassa és vezérelje a belélegzett levegőt.

 

Blueair SmokeStop szűrők

A Blueair füstszűrői hatékonyan távolítják el a gáznemű szennyező anyagokat, például a dohányfüstöt vagy az illékony szerves vegyületeket (VOC). Egyedi lejtős szerkezetük többrétegű ultrahanggal megkötött  és természetes antibakteriális polipropilén szálakból készül. Ez hozzájárul a maximális légáramláshoz és a lehető legnagyobb tisztítási hatáshoz.

Hatékony a következők ellen

 • Szálló por (PM 2.5)
 • Pollen
 • Por
 • Állatszőr
 • Penész
 • Baktériumok/Vírus
 • Poratkák
 • VOC
 • Füst
 • Főzési szag
 • Vegyszerek

 

Egyedi Blueair HEPASilent technológia


Az új Blueair Classic 405 a Blueair HEPASilent technológiát használja szinte az összes légszennyező anyag eltávolításához. Az elektrosztatikus és a mechanikus szűrés területén a legjobbat felhasználva a HEPASilent technológiánk a fejlett szűrőközegek és a beágyazott részecske-töltő kamra forradalmi kombinációja. Ez biztosítja, hogy a Blueair tisztítószer jóval jobb eredményeket nyújt, mint akár csak a mechanikai vagy az elektrosztatikus technológia.

 

A legjobb választás közepes méretű helyiségekbe 40 négyzetméterig


A közepes méretű helyiségekhez tervezett Blueair Classic 405 szilárd választás azok számára, akik allergiásokkal, asztmával és más légúti problémákkal küzdenek. Elvégzi a munkát - csendesen és hatékonyan.

 

Vegye fel a kapcsolatot a tiszta levegővel

A Blueair Classic 405 fáradhatatlanul dolgozik az Ön számára. Az kezelőpanelen egyszerűen olvasható LED-ek segítségével láthatja a légtisztító Wi-Fi kapcsolatának állapotát, a működési sebességet és a szűrő állapotát. A készülék beállítása egyszerű. Csak érintse meg, és adja hozzá a Blueair Aware monitorunkat és töltse le az ingyenes Blueair Friend alkalmazást. Ez lehetővé teszi az új CLASSIC távolról történő irányítását, a szoba levegőminőségének megtekintését és a kültéri levegőminőségi adatok valós időben való elérését a legtöbb nagyvárosi térségben.

 

 

Paraméterek

Helyiség mérete 20-56 négyzetméter
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 15-90 W
Zajszint 32 - 52 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Ajánlott terület 40 m2-ig
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 590 x 500 x 275
Súly 14 kg
CADR (Clean Air Delivery Rate) Por > 510, Pollen > 510, Füst > 476

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
GYÁRTÓINK
Hírek
Mezőgazdasági és állattenyésztési vízkezelés

Cégünk, kútvíz, felszíni víz, vagy hálózati vízkezelés és víztisztító feladatok felmérésével, szaktanácsadással, tervezéssel, állapotfelméréssel, komplex vízkezelő projektek kivitelezésével (beszerelés, beüzemelés) foglalkozik Magyarországon és külföldön.

Termék összehasonlító
Loading...
FIZETÉSI MEGOLDÁSAINK