A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

ECOWATER COMFORT TERMÉKCSALÁD

Sokszorosan tesztelt és elismert berendezések, a világ legnagyobb lakossági kompakt vízlágyító gyártójától (EcoWater USA), amely kizárólag márkakereskedéseknél és szakembereknél elérhető. Ez a szakértelem biztosítja a megfelelő termék kiválasztását, valamint a garanciális és garancia időn túli kivételes gondoskodást az ország teljes területén. Intelligens és szabadalmaztatott megoldások, melyek a megbízhatóságot, a kényelmet és biztonságot jelentik. Egyedülálló szabályzórendszer biztosítja a berendezés hatékony működését, növelve a komfortérzetet. Nagyon alacsony só- és vízfelhasználás a regenerálás során. A COMFORT egyike a legolcsóbban üzemeltethető vízlágyítóknak az európai piacon, a hagyományos vízlágyítóknál akár 50%-al kevesebb üzemeltetési költséggel. Tartósságát és megbízhatóságát elégedett EcoWater felhasználók tömegei tanúsítják világszerte.

Rendezés:

EcoWater Comfort 200 vízlágyító berendezés

Gyártó: Ecowater
198.000 Ft + ÁFA (251.460 Ft)
Raktáron

EcoWater Comfort 300 vízlágyító berendezés

Gyártó: Ecowater
313.876 Ft 214.961 Ft + ÁFA (273.000 Ft)
98.915 Ft 32%
Raktáron
(7)

EcoWater Comfort 400 vízlágyító berendezés

Gyártó: Ecowater
356.032 Ft 243.307 Ft + ÁFA (309.000 Ft)
112.725 Ft 32%
Raktáron
(14)

EcoWater Comfort 500 vízlágyító berendezés

Gyártó: Ecowater
382.715 Ft 259.055 Ft + ÁFA (329.000 Ft)
123.660 Ft 32%
Raktáron
(3)

Ecowater vízlágyító készülékek

Amikor zuhanyozik, klórszagot vagy „medence” szagot érez?

Tudja, hogy a helyi önkormányzat klórt használ a víz kezelésére?

Egészségessebb lenne lenne, ha eltávolíthatná a klórt a vízből, mielőtt azt ön és családja felhasználná családja fürdéséhez, főzéséhez és ivásához?

A legtöbb település úgy kezeli a vizet, hogy klórt használ a baktériumok elpusztítására. Ez nem jelenti azt, hogy ideális a családja számára. Ez a víz még lehet kemény ami a berendezéseit veszélyezteti. 

Az Agrovíz környezetbarát vízlágyító rendszereket kínál, amelyeket kifejezetten a városi vízhez terveztek.

Víz-finomító rendszerünk lágyíthatja családja vizét azáltal, hogy eltávolítja a keménységet okozó ásványokat és üledékeket, amelyeket előtettessen nem távolított el a vízhálózat kezelője.

 

Az EcoWater Comfort

Rendkívül hatékony ellenáramú regeneráció

Vízóra – Lehetővé teszi a vegyszer adagolását, az áramláskapcsoló működését és a vízhasználati információkat.

Szabadalmaztatott elektronikai digitális igénymodul – A kifinomult, mégis könnyen használható elektronika rögzíti a múltbeli használati mintákat, hogy előre jelezze a precíz regenerálási igényeket.

Többrétegű üvegszál erősítésű műgyanta tartály – A tartós tartálybélés nem romlik, nem rozsdásodik vagy korrodálódik.

Teljes, 1 colos felszállócső öntisztító elosztókkal – 1 colos átmérő a megnövelt áramlási sebesség érdekében, amely biztosítja a háztartási igények megfelelő kielégítését. Az elosztók kiváló áramlási sebességgel rendelkeznek, és ellenáramú víznyomással automatikusan megtisztulnak.

Szabadalmaztatott réteggyantaágy élettartam garanciával – A finom és szabványos méretű gyanta réteges keveréke kiváló szűrést és vaseltávolítást biztosít az áramlási sebesség feláldozása nélkül.

Pozitív hatású sóoldat szelep – Az összepattintható felépítés kiküszöböli a vizet szennyező oldószerek használatát. A pozitív fellépés segít megelőzni a túltöltést.