A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

ECOWATER ÉLETTARTAM GARANCIA

ECOWATER

Élettartam Garancia

 

Amennyiben még nem regisztrálta készülékét itt megteheti >>

Az ECOWATER élettartam garancia minden társaságunk által forgalmazott ECOWATER VÍZLÁGYÍTÓ termékekre kiterjed, amelyet az ügyfél társaságunknál, vagy hivatalos ECOWATER márkakereskedőn keresztül vásárolt és a tárgyi termék vonatkozásában élt a garanciális beüzemelési szolgáltatással, társaságunkkal átalánydíjas, éves karbantartási szerződést kötött és azt folyamatosan fenntartja, 4 évente a termék kopó és a gumi alkatrészeinek a cseréjét megrendeli és a cserére sor kerül, 8 évente elvégezteti a gyantacserét a tárgyi termékben. Amennyiben a fenti feltételek teljesülése esetén az ECOWATER berendezés (termék), vagy annak egyes része, részei meghibásodnak, köszönhetően a hibás alapanyagnak, vagy a gyártás során bekövetkezett emberi mulasztásnak, úgy a társaságunk (illetve szerződött partnere) megjavítja, vagy kicseréli az érintett terméket, vagy a meghibásodott részét ingyenesen.

Felhívjuk figyelmét, hogy az élettartam garancia a 2022-11-30 után társaságunktól vagy annak hivatalos márkakereskedő partnerétől vásárolt Ecowater vízlágyító készülékekre vonatkozik. A társaságunktól (Agrovíz Kft) vásárolt készülékekre automatikussan vonatkozik az élettartam garancia. A készülékeket automatikussan regisztráljuk rendszerünkben és az élettartam garanciával kapcsolatos értesítéseket küldünk a vásárláskor megadott email címre. Az élettartam garancia mindíg a készülék hivatalos beüzemelő partner által végzett beüzemelésétől érvényes.

A nem a társaságunktól vásárolt de társaságunk hivatalos viszonteladó partnerétől vásárolt készülékeket regisztrálni szükséges. A hivatalos viszonteladón keresztül vásárolt, regisztrált készülékekre szintén érvényes az Élettartam garancia, amely a készülék hivatalos beüzemelő partner által végzettbeüzemelésének időpontjától érvényes. A nem a társaságunktól vásárolt készülékek Élettartam garancia igénybevételének feltétele a készülék regisztrációja. 

Az élettartam garancia keretében társaságunk (illetve szerződött partnere) megjavítja vagy kicseréli az élettartam garanciával érintett, annak feltételeinek megfelelő terméket, annak szükséges részeit a regisztrált és aktív regisztrációval rendelkező, a fentiekben megjelölt feltételeket teljesítő első tulajdonos részére, függetlenül az élettartam garancia alatt érvényesített jogos igények számától.

A garancia érvényesítése céljából, kérjük, hogy a terméket, melynek működésében hiba lépett fel, illetve a vásárlást igazoló számlát szíveskedjen rendelkezésünkre bocsájtani.

A garancia nem terjed ki a következőkre:

  • nem rendeltetésszerű használatból eredő hibára,
  • a nem hozzáértő, a telepítési útmutatónak nem megfelelő telepítés során sérült termékre,
  • amennyiben külső erőszakos behatás érte a terméket: ütés, feszítés, fúrás, vágás, marás, savazás
  • a termék, illetve egyes részei módosítva vagy átalakítva lettek,
  • szélsőségesen elhasználódott a termékre,
  • váratlan helyzetek során sérült termékre (pl. tűzeset vagy egyéb természeti csapások),
  • lakáson, helyiségen kívüli használat során sérült, helytelen vagy extrém feltételek esetén sérült termékre (pl. kültéri használat során, fűtés teljes mellőzése).

Jelen garancia kizárólag javításra, vagy cserére vonatkozik és nem terjed ki a hibásan működő termék eltávolítására, szállítására, illetve az eltávolítás során okozott károkra, emberi erőforrásokra, vagy a hibásan működő termékből fakadó elveszett bevételre, időkiesésre, egyéb vagyoni és nem vagyoni jellegű károkra, illetve a teljes felelősség nem haladhatja meg a termék vételárának összegét.

Fontos:                                                               

Mielőtt használatba veszi a terméket minden esetben olvassa el a használati utasítást, illetve tájékozódjon honlapjainkon a termék adottságait/használatát illetően.

Az élettartam garancia a garanciára történő regisztráció megtörténtének, vagy a tárgyi terméknek a forgalmazótól történő átvételének vagy a teljes vételár kifizetésének napja közül a későbbi időpontban kezdődik és legfeljebb 15 évre áll fenn, azzal, hogy azon belül egészen addig biztosítjuk a garanciális alkatrész pótlásának lehetőségét, amíg az a gyártótól megrendelhető.

A termék feletti tulajdonjog változása napján a tárgyi termékre vonatkozó Élettartam Garancia megszűnik.

 

Adatkezelés

Az élettartam garancia aktiválásának feltétele az első tulajdonos regisztrációja. A regisztráció hiánytalan kitöltésével és a megjelölt nyilatkozat megadásával az első tulajdonos (cég esetében a vezető tisztségviselő) önkéntesen hozzájárul a regisztráció során megadott személyes adatainak a társaságunk, mind adatkezelő által az élettartam garancia aktiválása és a garanciális igények kezelése céljából történő kezeléséhez.

Amennyiben a regisztrált tulajdonos (cég esetében a vezető tisztségviselő) az adatkezelési hozzájárulását visszavonja vagy adatai más okból törlésre kerülnek, az élettartam garancia a hozzájárulás visszavonása, illetve az adatok törlése napján megszűnik, tekintettel a garancia szorosan személyhez kötött jellegére.

Amennyiben adatait hibásan vagy tévesen adta meg, illetve később változnak, azok kijavítását, illetve helyesbítését kérheti. Az általunk kezelt személyes adatairól kérésére bármikor tájékoztatjuk.

AGROVÍZ Kezelési Kft.

2022 november 30.