A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

Ivóvíz minősítés során vizsgált paraméterek

A vizek hasznosítását, védelmét és kártételeinek elhárítását szolgáló tevékenységekre és létesítményekre vonatkozó általános szabályokról szóló 147/2010. (IV. 29.) Korm. rendelet 16/B. § (2) bekezdése szerinti vizsgálatok legalább a következő paraméterekre terjednek ki:

a) Organoleptikus paraméterek: szín, szag, zavarosság

b) Hőmérséklet

c) Escherichia coli

d) Coliform baktériumok

e) Telepszám 22 °C

f) Enterococcus bélbaktériumok

g) pH

h) Vezetőképesség

i) Ammónium

j) Nitrit

k) Nitrát

l) Keménység

m) Klorid

n) Kémiai oxigénigény (KOIps)

o) Vas

p) Mangán

q) Lúgosság

r) Fertőtlenítéssel összefüggő paraméterek ( itt elég szokott lenni csak a helyszini klór mérés)