A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

IVÓVÍZ SAVANYÍTÁS

A gazdasági állatok ivóvizének savanyítása egy fontos eljárás, amely javítja a vízhigiénét és elősegíti az állatok egészségének megőrzését. Az ivóvíz savanyításának célja a víz pH-értékének csökkentése, ami kedvezőtlen környezetet teremt a káros mikroorganizmusok számára, így csökkentve az állatok betegségeinek kockázatát. A savanyításra általában szerves savakat használnak, mint például az ecetsav, a hangyasav vagy a tejsav, mivel ezek kevésbé korrozívak és biztonságosabbak, mint a szervetlen savak.

Az összetett szerves savak, mint a propionsav vagy a citromsav, lassabban csökkentik a pH-értéket és hosszabb ideig tartó hatást biztosítanak. A savanyítószert az itatóvízhez adagolva, az állatok egészségének megőrzése érdekében a pH értéket 4,5 és 5 között kell tartani.

Az adagolás módja és mennyisége az itatóvíz minőségétől függően változhat, és figyelembe kell venni a víz keménységét és szennyezettségét is. A savanyítószerek használatakor fontos a biztonságos kezelés, mivel ezek maró anyagok, és megfelelő óvatosságot igényelnek a használat során.

Rendezés:

Vegyszeradagoló állomás kármentő tartállyal

Vegyszeradagoló állomás kármentő tartállyal

Vegyszeradagoló állomás kármentő tartállyal

Az állomás a következő egységeket tartalmazza:

  • Grundfos vegyszeradagoló szivattyú DDE 6-10
  • 1" jeladós vízóra 1l/impulzus
  • Jeljábel a vízóra és a szivattyú közötti kommunikáció biztosításához
  • Vegyszertartály 80l
  • Kármentő tartály
Raktáron
365.000 Ft + ÁFA (463.550 Ft)

Apera pH20 pH mérő készlet

Apera pH20 pH mérő készlet

PH20 Value pH mérő készlet

A legmegbízhatóbb pH mérő, a legjobb ár-érték arányban mindenféle vizsgálathoz, mint csapvíz/ivóvíz, mezőgazdaság, akvakultúra, úszómedence, oktatás stb.

2 db raktáron
21.800 Ft + ÁFA (27.686 Ft)

Apera pH60 prémium pH mérő készlet

Apera pH60 prémium pH mérő készlet

A PH60 egy újgenerációs prémium pH-teszter minden általános vizes oldat teszteléséhez, mint például hidroponikához, akvakultúrához, medencékhez és gyógyfürdőkhöz, vízkezeléshez, hűtőtornyokhoz stb. Az üveg szonda cserélhető  3 különböző típusra (lándzsa, lapos, ORP)  az Ön egyedi vizsgálati igényeinek megfelelően. 

2 db raktáron
32.800 Ft + ÁFA (41.656 Ft)

ForLac 75 CF, itatóvíz savanyító adalék

ForLac 75 CF, itatóvíz savanyító adalék

Antibakteriális folyékony savkeverék, penészgátló takarmányiegészítő haszonállatoknak IBC tartályban

A termék ára tartalmazza a magyarországi kiszállítás árát de csak teljes IBC tartály rendelhető 1200 kg

Raktáron
687 Ft + ÁFA (872 Ft)