A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

LAICA 5 + 1 db ajándék bi-flux "mineral balance" vízszűrőbetét

Laica
13.490 Ft (10.622 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
LAICA 5 + 1 db ajándék bi-flux "mineral balance" vízszűrőbetét Akciós csomag 5 db árán +1 db ajádék szűrő. Fenntartja a csapvíz keménységét. 6 hónapra 6 x 150L csapvíz megszűrésére alkalmas csere szűrőbetét csomag.
Elérhetőség: Előrendelhető (érkezés kb 2 hét)
Nem értékelt
13.490 Ft (10.622 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

LAICA 5 + 1 db ajándék bi-flux "mineral balance" vízszűrőbetét M3M - LAICA bi-flux Mineral Balance vízszűrőbetét - 3 db A Laica mineral balance ™ szűrőbetét, azon túl, - ahogy a már jól bevált bi-flux univerzális szűrőbetéteket használva - csökkenti a csapvízben előforduló nem kívánt és egészségtelen összetevőket (klór és származékait, nehézfémeket, rovarirtó és növényvédő szereket)* nagy mértékben megörzi a természetes vízben megtalálható Magnézium és Kalcium ásványi anyag összetevőket ez által fenntartja a szűrt víz semleges Ph értéket. A vízben taláható Mg. és Ca. összetevők kimondottan fontosak a sportolóknak, aktív életet élőknek, és fizikai munkát végzőknek. Elengedhetetlen ásványok a stressz leküzdése, a koncentráció fenntartása és a helyes izomműködés fenntartása érdekében! Figyelem: a mineral balance szűrőbetét nem csökkenti a vízkövesdést ! Az alábbi vízszűrő kancsókhoz használható: LAICA összes bi-flux típusu kancsóhoz. Brita: Marella, Elemaris,Navellia. *** ***A feltüntetett márkanevek, típusjelzések a bejegyzett tulajdonosaik jogos birtokai, a honlapon kizárólag a könnyebb azonosíthatóság céljából szerepelnek. *A Brita® a Brita GmbH márkája bejegyzett védjegy.

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!