A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

LAICA Clear Line fehér vízszűrő kancsó 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel

Laica
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
LAICA Clear Line fehér vízszűrő kancsó 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel 2,25 L-es vízszűrő kancsó fehér színben. 1 db cserélhető bi-flux szűrőbetéttel. 30 napra, illetve 150 L csapvíz szűrésére alkalmas.
Elérhetőség: 4 db raktáron
Nem értékelt
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

LAICA Clear Line fehér vízszűrő kancsó 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel J11AB - LAICA CLEAR LINE fehér vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel Teljes kapacitás: 2.25 liter Szűrt víz: 1.25 liter Mechanikus szűrőcsere emlékeztető Olasz design és gyártmány Karcsú forma: illeszkedik szinte összes hűtőszekrény ajtajába Biztonsági fedél: mely megőrzi a szűrt víz tisztaságát és minőségét. Tisztítás: Mosogatógépben tisztítható, kivéve a szűrőbetét. A csomag tartalma: 1 db kancsó, 1 db univerziális bi-flux szűrőbetétet. 30 nap / 150 Liter csapvíz szűrését követően cserélendő (amelyik értéket hamarabb eléri ), 1 db használati utasítás.

Termék előnyök

A Laica vízszűrő kancsó mindennapos használatával végre valahára megszabadulhat a kényelmetlen és nehéz palackos vizek cipelésétől és a tárolásuktól, no meg a szelektív gyűjtésükkel járó nyűgtől. Töménytelenül sok műanyag PET palack hulladék? Használatával nem terheli tovább a környezetét. Sokkal inkább pénztárcabarát megoldás, mint a palackos vizek, vagy egyéb horribilis vízszűrők beszereltetése. Laica vízszűrő használatával jelentős összeg takarítható meg. A cserélendő bi-flux univerzális szűrőbetét - csomagtól függően - akár 1.200 -1.500 Ft-ért is beszerezhető, ami 150 liter tisztább, egészségesebb csapvizet biztosít. 150 Liter palackos víz költsége kb : 150 x 60 Ft = 9.000 Ft 12 hónapot figylembe véve 12 db bi- flux szűrőbetét költsége: kb. 15-18.000 Ft. 12 x 150 liter palackozott víz költsége: kb 108.000 Ft Nem beszélve arról, hogy a kedvenc ételei sokkal ízletesebbek lehetnek, ha szűrt vízet használ főzéskor és a forró italai (kávé, tea )aromáját is jobban kihozza. Az már csak hab a tortán, hogy még a konyhai kisgépeit is megóvhatja a vízkövesedési problémáktól, ha szűrt vizet tölt beléjük.

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!