A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

Laica

LAICA, Otthoni Wellness

A LAICA elkötelezett amellett, hogy olyan funkcionális termékeket kínáljon, amelyek támogatják az otthoni mindennapokat az általunk szeretett emberekkel.

A LAICA cég

A Moretto család által 1974-ben Vicenzában alapított LAICA egy olasz szakosodott vállalat, amely háztartási kisgépeket gyárt a személyes egészséghez és wellnesshez, valamint víztisztító berendezéseket. A cég sikerének alapja a magas minőség, a biztonság és a terméktervezés iránti elkötelezettsége, melynek célja a fogyasztói jólét javítása.

Történelem

A LAICA-t 1974-ben alapította Leonida Moretto és felesége, Teresa, akik vállalkozásukat egy kis konyhai mérleg gyártásával kezdték szülővárosukban, Vicenzában.

A termék iránti szenvedélyük és törődésük a gyártás minden szakaszában a cég rohamos fejlődését eredményezte, és hamarosan személymérlegekkel bővült a termékpaletta. 1992-ben a cég vezetése továbbadta a család következő generációját és jelenlegi vezetőit, Maurizio-t és Anna Maria-t, akik jelentősen bővítették és diverzifikálták a termékpalettát, különös figyelmet szentelve az otthoni használatra szánt orvosi eszközöknek. Az évek során a vállalat nemzetközi profilt kapott, a termékkutatásra és innovációra összpontosítva. Az otthoni orvosi eszközök terén szerzett tapasztalatoknak köszönhetően az új LAICA generáció tudományos megközelítéssel kifejlesztett vízszűrő rendszert vezetett be a piacon. Egyszerű, biztonságos és technológiailag fejlett szűrőrendszer a csapvíz minőségének javítására.

Az elmúlt tíz évben a LAICA fejlődési és konszolidációs folyamatot indított el, amely fiókok megnyitásához vezetett Európában és Ázsiában, valamint nemzetközi értékesítési hálózat létrehozásához. Ma a LAICA termékeit mind az öt kontinensen értékesítik.

A technológiailag fejlett és megbízható termékek tervezése mellett a LAICA mindig is részt vett a környezeti fenntarthatóságot, az emberi jogokat és az életminőséget értékelő munkában.

Olaszországban készült és olasz design

A LAICA termékeket az alapanyagok és a gyártási folyamat magas minősége, a részletekre való odafigyelés, a kreatív tervezés és forma jellemzi, a legjobb olasz gyártási hagyományokhoz hasonlóan. Ennek érdekében a kutatás-fejlesztési központ, a minőségi és tervezési irodák, a CAD mérnöki iroda, valamint a szűrőkannák és patronok gyártása mind Vicenzában található.