Menü

Mosógép lerakódásgátló

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.905 Ft (1.500 Ft + ÁFA)
Mosógép elé szerelhető, helyi vízlágyító hatású polifoszfát adagoló berendezés (átlátszó műanyag ház).
Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség:
További képek

Leírás és Paraméterek

A polifoszfát megakadályozza mosógépében a vízkő lerakódását. Védi mosógépét és annak fűtőszálát a vízkőtől. Nem lesz szükség a mosáshoz adalékanyagok használatára. Alkalmazásával kevesebb mosószerre lesz szüksége. A mosás hatékonyabbá válik: ruhái tisztábbak lesznek, az öblítő illata intenzívebb lesz.

A használat során a készülékben lévő polifoszfát kristály feloldódik, mely oldatban tartja a keménységet okozó kalcium és magnézium sókat, így megakadályozza azok vízkő formában történő lerakódását, megtapadását a mosógép alkatrészein és a ruhaneműn egyaránt.

Figyelem! Ha nem használja a mosógépet az esetleg előforduló tömítettlenségből eredő károk elkerülése érdekében a mosógép csatlakozó csaptelepét zárjuk el.

 

Műszaki jellemzők:

- Csatlakozás: 3/4" - 3/4"

- Méret: Ø 60 mm x 130 mm

- O-gyűrűs szűrőház

 

Élettartama: kb. 6-12 hónap, igénybevételtől függően. A polifoszfát kristály elfogyása vagy barnára színeződése esetén a készülékben a töltet cserélendő, újratölthető.

Felszerelése: Speciális kialakítású készülék, csatlakozója azonos a mosógép csatlakozójával, így beépítése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Egyszerűen csavarja rá a készüléket a mosógép kiállásra, majd csatlakoztassa a mosógép tömlőjét a készülékre.

Figyelem! A készülék felcsavarását csak kézi erővel végezzük el, ez általában elegendő. A túlzott erővel történő felszerelés esetén a készülék csatlakozójának menetes része megsérülhet.

Figyelem! Az így kezelt víz ivásra nem javasolt, kizárólag mosógépe elé csatlakoztassa!

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
GYÁRTÓINK
Termék összehasonlító
Loading...
Facebook
FIZETÉSI MEGOLDÁSAINK