A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

Automata szűrőtárcsás előszűrő (1")

Euro-Clear
74.990 Ft (59.047 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Automata szűrőtárcsás előszűrő (1")

Szűrőtárcsás vízszűrő automata visszamosatással (1")

Elérhetőség: Előrendelhető
(1)
74.990 Ft (59.047 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Automata szűrőtárcsás előszűrő (1")

Szűrőtárcsás vízszűrő automata visszamosatással (1")

Lakossági vízszűrők esetén a három legfontosabb tervezési szempont a KÉNYELEM, MINŐSÉG, TARTÓSSÁG.

 • KÉNYELEM: A lehető legkisebb erőfeszítéssel üzemeltethető berendezések a legnépszerűbb termékek a lakosság körében. Sajnos az iszap finomságúmechanikai szennyeződések a hagyományos hálós szűrőbetétek palástjára rátapadnak és akár normál akár ellenáramú mosatású szűrőház sem tudja a hálós szűrőbetétéről letakarítani ezt a rátapadt szennyeződést a hagyományos leürítő csap elforgatásával. Időszakonként ki kell venni a szűrőbetétet a szűrőházból és újat kell beletenni vagy a kivett szűrőbetétet kézzel el kell mosni. Ha a kényelmet választja, akkor a szűrőtárcsás vízszűrő a megoldás, melynek működési elve:
  • A szűrőtárcsákból felépülő vízszűrő visszamosatásakor egyrészt a szűrőtárcsák közti távolság megnő azaz a rugóerővel egymásnak szorított szűrőtárcsák eltávolodnak egymástól másrészt az átáramló víz megforgatja a tárcsákat. A különböző sebességgel forgó tárcsák egymáshoz ütődnek és rendkívül hatékonyan megtisztítják egymást.
  • A vízszűrő saját magát tartja tisztán. A visszamosatásokat automatikusan az eltelt idő és az átfolyt vízmennyiség alapján önállóan végzi.
  • Így Önnek nem kell foglalkoznia az időszakos visszamosatással, illetve a vízszűrőt akár nehezebben hozzáférhető helyre is telepítheti.
 • MINŐSÉG: Számos a piacon megtalálható vízszűrő szűrőbetéte kis méretű és általában 100µm szűrési finomságú. A szűrőtárcsákból felépülő szűrő 50 mikronos szűrést biztosít és a nagy szűrési felületének köszönhetően kicsi lesz rajta a nyomásesés.
 • TARTÓSSÁG: A hosszú élettartam miatt nagyon ritkán kell cserélni a szűrőtárcsákat. Kiemelten fontos a vízlágyító berendezések előtti megfelelő mechanikai szűrés.

További előnyök:

 • A beépített visszacsapó szelep megakadályozza a folyadék visszaáramlását.
 • A kézi kar forgatásával aktiválható a lezáró funkció, így nem szükséges golyóscsapokat beépíteni a szűrő elé és után.
 • A menetes csatlakozója 360 fokban elforgatható, így különböző pozícióba is beépíthető.
 • Világítás funkcióval rendelkezik a sötét helyeken való alkalmazáshoz.

Még egy érv az automata szűrőtárcsás vízszűrő és a BIZTONSÁG mellett. A vízszűrő rendelkezik vízőr funkcióval. Mit is jelent a vízőr funkció? A vízszűrő figyeli a rajta átfolyt vízmennyiséget és pillanatnyi vízátfolyást, mely értékekből következtet az vízhálózatban esetlegesen előforduló csőtörésekre, vízszivárgásokra. Szükség esetén az automata vízszűrő be is avatkozik megakadályozva a háztartásokban esetlegesen előforduló csőtörést, vízkárt.

A RainWater vízlágyító berendezés gyártója 1 évvel hosszabb garanciaidőt vállal a vízlágyító berendezésére, amennyiben DFA-34A vagy DFA-1A típusú
vízszűrőt telepíta vízlágyítójához.

Cikkszám Termék Csatlakozás Hőmérséklet Nyomás Átfolyás Szűrési finomság
DFA-34A Szűrőtárcsás vízszűrő automata visszamosatással 3/4" 5-50°C 6 bar 1,5m3/h 50 µm
DFA-1A Szűrőtárcsás vízszűrő automata visszamosatással 1" 5-50°C 6 bar 2,5 m3/h 50 µm

Számítunk a véleményére

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2020. 12. 02.