A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

Evolve

Az Evolve®-ról

Jobb víz biztosítása otthonában

Az Evolve® egy megbízható név, amely az innovatív vízkezelési megoldások tudományának és művészetének előmozdítására törekszik. Számunkra az innovatív vízkezelés azt jelenti, hogy hatékonyabb vizet biztosítunk, így hatékonyabb otthona lehet, hosszabb élettartamú készülékei, vízvezetékei és berendezései, ugyanakkor jobb egészséget biztosít családja számára.

A több mint 50 éves gyártási tapasztalattal alátámasztott Evolve® vízkezelő rendszerei a legmagasabb szintű hatékonysággal és sokoldalúsággal elégítik ki családja igényeit. Végül is a jobb tudomány ragyogó vizet készít.

 

Rendezés:

Evolve Air Filter Filox 30 vas és mangánmentesítő készülék

Evolve Air Filter Filox 30 vas és mangánmentesítő készülék

Vegyszeradagolás mentes technológia. A vas és mangánmentesítő készülék a vízben található vas és mangán eltávolítására. A készülék a levegő oxigénjének segítségével oxidálja a vízben található vas és mangán ionokat. Az oxidáció során ezek vas- illetve mangán- oxidokká alakulnak és igy kivonódnak a vízből. Kiválló kútvíz vastalanítására és mangánmentesítésére.

Cikk>>

1 db raktáron
413.386 Ft + ÁFA (525.000 Ft)