A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

Evolve

Az Evolve®-ról

Jobb víz biztosítása otthonában

Az Evolve® egy megbízható név, amely az innovatív vízkezelési megoldások tudományának és művészetének előmozdítására törekszik. Számunkra az innovatív vízkezelés azt jelenti, hogy hatékonyabb vizet biztosítunk, így hatékonyabb otthona lehet, hosszabb élettartamú készülékei, vízvezetékei és berendezései, ugyanakkor jobb egészséget biztosít családja számára.

A több mint 50 éves gyártási tapasztalattal alátámasztott Evolve® vízkezelő rendszerei a legmagasabb szintű hatékonysággal és sokoldalúsággal elégítik ki családja igényeit. Végül is a jobb tudomány ragyogó vizet készít.

 

Rendezés:

Evolve Air Filter Filox 30 vas és mangán, kén-hidrogén mentesítő készülék

Evolve Air Filter Filox 30 vas és mangán, kén-hidrogén mentesítő készülék

Vegyszeradagolás mentes technológia. A vas és mangán, kén-hidrogén mentesítő készülék a vízben található vas és mangán kén-hidrogén eltávolítására. A készülék a levegő oxigénjének segítségével oxidálja a vízben található vas és mangán ionokat valamint a vízben oldott kén-hidrogént. Az oxidáció során ezek oxidokká alakulnak és igy kivonódnak a vízből. Kiválló kútvíz vas mangán és kén-hidrogén mentesítésére.

Cikk>>

Előrendelhető (érkezés kb 2 hét)
413.386 Ft + ÁFA (525.000 Ft)