A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

FF Chemicals

FF VEGYSZEREK
Az FF Chemicals BV egy holland székhelyű vegyipari vállalat, amely a kiváló minőségű vegyi megoldások biztosításában nyújtott kiválóságáról híres. A speciális vegyi anyagokra és finom vegyszerekre összpontosítva a vállalat számos iparágat lát el, beleértve a gyógyszergyártást, a mezőgazdasági vegyi anyagokat és különböző ipari ágazatokat. Az FF Chemicals elismert az innováció, a kutatás és a szigorú minőségi szabványok iránti elkötelezettségéért, így megbízható partnerré válik a megbízható vegyi termékeket és egyedi szintézisszolgáltatásokat kereső vállalkozások számára. A fenntarthatóság és a felelős üzleti gyakorlat iránti elkötelezettségük tovább erősíti a vegyipari feldolgozóipar előrelátó szereplőjeként betöltött szerepüket.

Az FF Chemicals BV több mint öt évtizedes vegyi szakértelemben gyökerező múltjával szerzett hírnevet azáltal, hogy olyan személyre szabott vegyi megoldásokat szállít, amelyek megfelelnek ügyfeleik egyedi követelményeinek. Globális jelenlétük biztosítja, hogy csúcsminőségű termékeik és szolgáltatásaik világszerte elérhetőek legyenek az ügyfelek számára, így értékes közreműködőivé válnak a vegyipari ágazat folyamatosan fejlődő környezetében.

Rendezés:

ForLac 75 CF, itatóvíz savanyító adalék

ForLac 75 CF, itatóvíz savanyító adalék

Antibakteriális folyékony savkeverék, penészgátló takarmányiegészítő haszonállatoknak IBC tartályban

A termék ára tartalmazza a magyarországi kiszállítás árát de csak teljes IBC tartály rendelhető 1200 kg

Raktáron
687 Ft + ÁFA (872 Ft)