A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

Speroni

A SPERONI s.p.a.-t, amelynek története a motoros szivattyúk területén 1946-ban kezdődött Castelnovo di Sotto-ban, alapítója, GIUSEPPE SPERONI úr hozta létre és irányította kezdetben. Abban az időben, amikor a gazdaság főként mezőgazdasági volt, megérezte a mechanikai alkalmazások fontosságát az agrárvilág szolgálatában, és üzletemberi képességeinek köszönhetően a háború utáni időszakban legfeljebb a hatalmas növekedési lehetőségeket használta ki. A munkatársaiba és berendezéseibe való folyamatos befektetések eredményeként a cég gyorsan belépett egy széles körben bővülő piacra, amely a 70-es években átlépte az olasz határokat.
Rendezés:

SPERONI komplett házi vízmű CAM 80-22, 50l/perc, 38m

SPERONI komplett házi vízmű CAM 80-22, 50l/perc, 38m

SPERONI komplett házi vízmű

Automatikus üzemű, nagynyomású vízellátók, önfelszívó (jet) szivattyúkkal szerelve. Csendes járású, megbízható gépegységek, és különösen alkalmasak a vízrendszerek nyomásának növelésére, a kutakból történő vízkiemelésre és háztartási vízellátásra, nyomásfokozásra.

1 db raktáron
86.690 Ft (68.260 Ft + ÁFA)