A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

Automata szűrőtárcsás előszűrő (3/4")

Euro-Clear
56.990 Ft (44.874 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Automata szűrőtárcsás előszűrő (3/4")

 

Elérhetőség: Előrendelhető
(1)
56.990 Ft (44.874 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Automata szűrőtárcsás előszűrő (3/4")

Szűrőtárcsás vízszűrő automata visszamosatással (3/4")

Lakossági vízszűrők esetén a három legfontosabb tervezési szempont a KÉNYELEM, MINŐSÉG, TARTÓSSÁG.

 • KÉNYELEM: A lehető legkisebb erőfeszítéssel üzemeltethető berendezések a legnépszerűbb termékek a lakosság körében. Sajnos az iszap finomságúmechanikai szennyeződések a hagyományos hálós szűrőbetétek palástjára rátapadnak és akár normál akár ellenáramú mosatású szűrőház sem tudja a hálós szűrőbetétéről letakarítani ezt a rátapadt szennyeződést a hagyományos leürítő csap elforgatásával. Időszakonként ki kell venni a szűrőbetétet a szűrőházból és újat kell beletenni vagy a kivett szűrőbetétet kézzel el kell mosni. Ha a kényelmet választja, akkor a szűrőtárcsás vízszűrő a megoldás, melynek működési elve:
  • A szűrőtárcsákból felépülő vízszűrő visszamosatásakor egyrészt a szűrőtárcsák közti távolság megnő azaz a rugóerővel egymásnak szorított szűrőtárcsák eltávolodnak egymástól másrészt az átáramló víz megforgatja a tárcsákat. A különböző sebességgel forgó tárcsák egymáshoz ütődnek és rendkívül hatékonyan megtisztítják egymást.
  • A vízszűrő saját magát tartja tisztán. A visszamosatásokat automatikusan az eltelt idő és az átfolyt vízmennyiség alapján önállóan végzi.
  • Így Önnek nem kell foglalkoznia az időszakos visszamosatással, illetve a vízszűrőt akár nehezebben hozzáférhető helyre is telepítheti.
 • MINŐSÉG: Számos a piacon megtalálható vízszűrő szűrőbetéte kis méretű és általában 100µm szűrési finomságú. A szűrőtárcsákból felépülő szűrő 50 mikronos szűrést biztosít és a nagy szűrési felületének köszönhetően kicsi lesz rajta a nyomásesés.
 • TARTÓSSÁG: A hosszú élettartam miatt nagyon ritkán kell cserélni a szűrőtárcsákat. Kiemelten fontos a vízlágyító berendezések előtti megfelelő mechanikai szűrés.

További előnyök:

 • A beépített visszacsapó szelep megakadályozza a folyadék visszaáramlását.
 • A kézi kar forgatásával aktiválható a lezáró funkció, így nem szükséges golyóscsapokat beépíteni a szűrő elé és után.
 • A menetes csatlakozója 360 fokban elforgatható, így különböző pozícióba is beépíthető.
 • Világítás funkcióval rendelkezik a sötét helyeken való alkalmazáshoz.

Még egy érv az automata szűrőtárcsás vízszűrő és a BIZTONSÁG mellett. A vízszűrő rendelkezik vízőr funkcióval. Mit is jelent a vízőr funkció? A vízszűrő figyeli a rajta átfolyt vízmennyiséget és pillanatnyi vízátfolyást, mely értékekből következtet az vízhálózatban esetlegesen előforduló csőtörésekre, vízszivárgásokra. Szükség esetén az automata vízszűrő be is avatkozik megakadályozva a háztartásokban esetlegesen előforduló csőtörést, vízkárt.

A RainWater vízlágyító berendezés gyártója 1 évvel hosszabb garanciaidőt vállal a vízlágyító berendezésére, amennyiben DFA-34A vagy DFA-1A típusú
vízszűrőt telepíta vízlágyítójához.

Cikkszám: DFA-34A

Termék: Szűrőtárcsás vízszűrő automata visszamosatással

Hőmérséklet: 5-550°C

Nyomás: 6 bar

Átfolyás: 3/4"

Szűrési finomság: 50 µm

Cikkszám: DFA-1A

Termék: Szűrőtárcsás vízszűrő automata visszamosatással

Hőmérséklet: 5-550°C

Nyomás: 6 bar

Átfolyás: 1"

Szűrési finomság: 50 µm

Számítunk a véleményére

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2022. 10. 01.
Láttam a neten róla videót kettőt is, és ez tényleg jó! de miért is? Mert ott a motor valójába megemeli a tárcsákat, és rezegnek forognak!
Aki teheti ezt vegye.
A sima motor nélküli változat nem hozza a leírtakat ez az igazság.
Annál tömör lényeg szinte hatástalan a mosatás, mert nincs kellő erő a tárcsák megemeléséhez, tudom mert nekem az van, de már bánom hogy azt vettem, de ki mit engedhet meg.