A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

LAICA Genova HYDROSMART rendszerű csapra szerelhető mikroplasztik-stop vízszűrő + fém palack 0,5 l

Laica
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
LAICA Genova HYDROSMART rendszerű csapra szerelhető mikroplasztik-stop vízszűrő + fém palack 0,5 l Azonnali szűrés közvetlenül a csapból. 1 db cserélhető hydrosmart szűrőbetéttel. Akár 90 napra, vagy 900 liter csapvíz szűrésére alkalmas. APP-on követhető szűrőbetét csere periódus.
Elérhetőség: 1 db raktáron
Nem értékelt
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

LAICA Genova HYDROSMART rendszerű csapra szerelhető mikroplasztik-stop vízszűrő + fém palack 0,5 l RK10A01 - LAICA Genova HYDROSMART rendszerű csapra szerelhető mikroplasztik-stop vízszűrő + ajándék LAICA fém palack 0,5 liter A Laica csapszűrő az ivóvizek kezelésére szolgáló berendezés. A HYDROSMART™ szűrő a hálózati ivóvizet szűri, javítva annak ízét, lecsökkentve bizonyos jelenlévő, nem kívánt anyagok jelenlétét. A HYDROSMART™ Laica szűrők aktív növényi szénből és üreges rostszálakból állnak. Az aktív szenek a klór és a klórszármazékok csökkentését teszik lehetővé. A HYDROSMART™ szűrő, ezen kívül hatékonya csökkenti a következőket: - klór, - mikroműanyagok, - gyomirtók és klórozott növényvédő szerek, - részecskék és mikrohulladékok, - homok és rozsda, illetve - szuszpendált részecskék. A LAICA Genova csapszűrő lehetővé teszi, hogy kiválasszon 2 különböző vízszolgáltatási módot: 1) Szűrt ivóvíz. 2) Nem szűrt víz, zuhany csapteleppel. A HYDROSMART™ Laica szűrő olyan vizet szűr, amely MINDEN ESETBEN IHATÓ és mikrobiológiailag biztonságos (ellenőrizze az illetékes területi hatóságokon keresztül).

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!