A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

LAICA Germ-STOP baktériumszűrő betét - 1 db

Laica
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
LAICA Germ-STOP baktériumszűrő betét - 1 db A LAICA új Germ -STOP / Baktérium-STOP szűrőrendszere ötvözi a Bi-Flux fizikai / kémiai szűrését a Germ-STOP mikrobiológiai szűrésével, ezáltal biztonságos és tiszta vizet biztosít forralás nélkül.
Elérhetőség: Előrendelhető (érkezés kb 2 hét)
Nem értékelt
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

LAICA Germ-STOP baktériumszűrő betét - 1 db DUFJM02 - LAICA Germ-STOP baktériumszűrő betét - 1 db (AZ AKTÍVÁLÓ PUMPÁT NEM TARTALMAZZA) A LAICA új Germ -STOP / Baktérium-STOP szűrőrendszere ötvözi a Bi-Flux fizikai / kémiai szűrését a Germ-STOP mikrobiológiai szűrésével, ezáltal biztonságos és tiszta vizet biztosít forralás nélkül. A csapvizet baktériumok, nehézfémek, növényvédő- és gyomírtószerek, vagy más kemikáliák szennyezhetik. A LAICA bi-flux szűrője csökkenti a csapvízben jelen lévő kémiai szennyeződéseket, növényvédő- és gyomírtószereket és a nehézfémeket. A LAICA bi-flux szűrő 30 naponta, vagy 150 liter víz leszűrése után cserélendő. A legújabb, LAICA Predator vízszűrő kancsóban viszont egy extra baktériumszűrő is található a Bi-Flux szűrő után. Ez a LAICA Germ-STOP szűrő speciális technológiával készült, amely blokkolja a baktériumokat és kiküszöböli a víz zavarosságát. A LAICA Germ-STOP szűrő a csapvíz zavarossági szintjétől függően akár 12 hónapig, vagy 1000 liter víz szűréséig is használható. A LAICA Germ-STOP szűrő csökkenti a baktériumok 99,999% -át .* Az eredmény: tiszta és biztonságos víz forralás nélkül. *Akkreditált laborok által tesztelve. A csomag 1 db Germ-STOP baktériumszűrő betétet tartalmaz (nem tartalmazza viszont az aktíváló pumpát), mely akár 12 hónapon keresztül csökkenti a baktériumok jelenlétét a vízben.

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!