A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

Laica HYDROSMART mikroplasztik-stop 900 liter / 3 hónap csere szűrőbetét

Laica
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Laica HYDROSMART mikroplasztik-stop 900 liter / 3 hónap csere szűrőbetét Csere szűrőbetét LAICA Venezia, Genova csapra szerelhető vízszűrőhöz. Laica App-on követhető szűrőbetét csere emlékeztető.
Elérhetőség: Előrendelhető (érkezés kb 2 hét)
Nem értékelt
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Laica HYDROSMART mikroplasztik-stop 900 liter / 3 hónap csere szűrőbetét FR01A02 - LAICA HYDROSMART mikroplasztik-stop 900 liter / 3 hónap csere szűrőbetét A HYDROSMARTTM szűrő a hálózati ivóvizet szűri, javítva annak ízét és lecsökkentve bizonyos jelenlévő, nem kívánt anyagok jelenlétét. A szűrő ezen kívül csökkenti: - A mikro műanyagokat - A klórt és származékait - A klórozott gyomirtókat és peszticideket - A klórozott szerves oldószereket - A homokot, rozsdát és a szuszpendált részecskéket. A szűrőrendszer teljesítményének biztosításához ajánlott mindig csak hideg vizet szűrni. A 35 °C feletti hőmérsékletű víz áthaladása a szűrőn maradandó károsodást okozhat a működésben. Az ajánlott üzemi nyomás 0,20 és 0,35 MPa (2 – 3,5 bar) közötti. A HYDROSMARTTM Laica szűrő olyan vizet szűr, amely MINDEN ESETBEN IHATÓ és mikro biológiailag biztonságos (ellenőrizze az illetékes területi hatóságokon keresztül). Cserélje le a HYDROSMARTTM szűrőt 900 liter / 3 hónap szűrés után.

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!