A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

LAICA MAGNÉZIUM active bi-flux vízszűrőbetét - 2 db

Laica
5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
LAICA MAGNÉZIUM active bi-flux vízszűrőbetét - 2 db Magnézium ionokkal dúsítja a szűrt csapvizet. 2 hónapra 2 x 150L csapvíz megszűrésére alkalmas csere szűrőbetét csomag.
Elérhetőség: Előrendelhető (érkezés kb 2 hét)
Nem értékelt
5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

LAICA MAGNÉZIUM active bi-flux vízszűrőbetét - 2 db A legújabb fejlesztésű Laica magnesiumactive™ szűrőbetét, azon túl, - mint ahogy a már jól bevált bi-flux univerzális szűrőbetét - csökkenti a csapvízben előforduló nem kívánt és egészségtelen összetevőket (pl: Trihalometánok és egyéb klór melléktermékeket (amelyek bizonyítottan rákkeltőek) - amelyek a víz forralással sem tűnnek el, továbbá nehézfémeket, rovarirtó és növényvédő szereket)* növeli a magnézium koncentrációját a szűrt víznek ez által hozzájárul az emberi szervezet magnéziummal történő ellátásához. A magnézium pótlása kimondottan fontos sportolóknak, aktív életet élőknek és fizikai munkát végzőknek. A magnézium pótlás támogatja a stressz leküzdését és a koncentráció fenntartását is! * ( amennyiben a csapvíz tartalmaz ilyet). Az alábbi vízszűrő kancsókhoz használható: LAICA összes bi-flux típusú kancsóhoz. Brita: Marella, Elemaris,Navellia. *** ***A feltüntetett márkanevek, típusjelzések a bejegyzett tulajdonosaik jogos birtokai, a honlapon kizárólag a könnyebb azonosíthatóság céljából szerepelnek. *A Brita® a Brita GmbH márkája bejegyzett védjegy. 1 doboz 2 hónapra : 16.000.- Ft értékű palackozott víz kiváltására ** (300L szűrt víz : 200 db 1,5 L palack 80 Ft / palack átlag áron) +magnézium pótlás literenként kb. 60-80 mg. Egy szűrőbetét 1 hónapra, vagy 150 liter víz fogyasztására használható.

Termék előnyök

A legújabb fejlesztésű Laica magnesiumactive™ szűrőbetét: fogyasztói célpiac: sportolók, aktív életet élők, stresszes környezetben dolgozók! Sportolás közben a szervezet rengeteg ásványi sót veszít. Aki rendszeres fizikai vagy szellemi megterhelésnek van kitéve a dehidratáltság és /vagy a magnézium hiány koncentráció zavarhoz vezethet. Ennek elkerülése végett elengedhetetlen a folyadék és magnézium pótlása. A folyadékkal bevitt ásványi anyagok beépülése hatékonyabb és gyorsabb összehasonlítva az élelmiszerekkel bevitthez képest. A magnesiumactive™ szűrőbetét által tisztított, illetve magnézium ionikkal növelt szűrt víz fogyasztása hatékony megoldása a szervezett magnéziummal történő ellátására. Laica magnesiumactive™ szűrőbetét az univerzális szűrőbetét továbbfejlesztett változata, egy speciális ioncserélő gyanta és aktív szén, valamint magnézium ionok kombinációja.

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!