A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

LAICA Predator piros vízszűrő kancsó Germ STOP baktériumszűrő betéttel

Laica
17.990 Ft (14.165 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
LAICA Predator piros vízszűrő kancsó Germ STOP baktériumszűrő betéttel A LAICA új Germ -STOP / Baktérium-STOP szűrőrendszere ötvözi a Bi-Flux fizikai / kémiai szűrését a Germ-STOP mikrobiológiai szűrésével, ezáltal biztonságos és tiszta vizet biztosít forralás nélkül.
Elérhetőség: 2 db raktáron
Nem értékelt
Saját raktárról
Saját raktárról
Bemutatóterem
Bemutatóterem
H-P: 8:00-16:00
17.990 Ft (14.165 Ft + ÁFA)
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

LAICA Predator piros vízszűrő kancsó Germ STOP baktériumszűrő betéttel

Termék előnyök

A Laica vízszűrő kancsó mindennapos használatával végre valahára megszabadulhat a kényelmetlen és nehéz palackos vizek cipelésétől és a tárolásuktól, no meg a szelektív gyűjtésükkel járó nyűgtől. Töménytelenül sok műanyag PET palack hulladék? Használatával nem terheli tovább a környezetét. Sokkal inkább pénztárcabarát megoldás, mint a palackos vizek, vagy egyéb horribilis vízszűrők beszereltetése. Laica vízszűrő használatával jelentős összeg takarítható meg. A cserélendő bi-flux univerzális szűrőbetét - csomagtól függőn - akár 1.200 -1.500 Ft-ért is beszerezhető, ami 150 liter tisztább, egészségesebb csapvizet biztosít. 150 Liter palackos víz költsége kb : 150 x 60 Ft = 9.000 Ft 12 hónapot figylembe véve 12 db bi- flux szűrőbetét költsége: kb. 15-18.000 Ft. 12 x 150 liter palackozott víz költsége: kb. 108.000 Ft Nem beszélve arról, hogy a kedvenc ételei sokkal ízletesebbek lehetnek, ha szűrt vízet használ főzéskor és a forró italai (kávé, tea )aromáját is jobban kihozza. Az már csak hab a tortán, hogy még a konyhai kisgépeit is megóvhatja a vízkövesedési problémáktól, ha szűrt vizet tölt beléjük.

Számítunk a véleményére

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!