A bolt.agroviz.hu sütiket (cookie-kat) használ. A termékek mellet megjelenő áthúzott fogyasztói árak a gyártók által ajánlott, ajánlott fogyasztói árakat (listaárakat) jelölik.

K SZÉRIA - A HELY BAJNOKA

   

Rendezés:

BlueSoft K30/VR34 vízlágyító berendezés

4 db raktáron
93.622 Ft + ÁFA (118.900 Ft)

BlueSoft K30/VR1 vízlágyító berendezés

Raktáron
94.480 Ft + ÁFA (119.990 Ft)

BlueSoft K70/VR34 vízlágyító berendezés

3 db raktáron
121.252 Ft + ÁFA (153.990 Ft)

BlueSoft K100/VR34 vízlágyító berendezés

Raktáron
135.425 Ft + ÁFA (171.990 Ft)

A Bluesoft vízlágyító készülékek működése. 

 

Hogyan működnek a Bluesoft vízlágyító berendezések? 

A Bluesoft vízlágyító berendezések a lehető legkorszerűbb technológiák használatával állítanak elő prémium minőségű ivóvizet. 

A készülék a benne található ioncserélő gyanta segítségével képes a vízben található a víz keménységét okozó kalcium és magnézium ionok kicserélésére. A keménységet okozó kalcium és magnézium ionokat a készülék a gyanta felületén megkötött nátrium ionokra cseréli. Természetesen egy idő után a gyanta felszíne egy idő után kimerül és nem képes több ion cseréjére. A készülék ilyen esetben automatikusan telített konyhasóoldat segítségével regenerálja a gyantát és az újra használhatóvá válik. A készülékben található gyanta élettartama 10-12 év ami igen gazdaságossá teszi a folyamatot. A készülékben alkalmazott gyanta a vízben nem oldódik kizárólag arra szolgál hogy a felületén végbe tudjon menni az ionok cseréje. 

A Bluesoft slim vízlágyító előnyei közé tartozik a készülék helytakarékos kialakítása, illetve vízhasználati szokásainkhoz alakítható programozhatósága.  

A Bluesoft vízlágyító vegyszerigénye.

A Bluesoft berendezések a gyanta regenerálásához használt konyhasón  kívül nem igényelnek külön vegyszereket. 

A Bluesoft vízlágyító beszerelése egyszerűen elvégezhető feladat a megfelelő csatlakozók segítségével szinte az összes hálózaton alkalmazhatóak. 

A Bluesoft Készülékek ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen kis helyen alkalmazzuk. A készülék keskeny teste szinte bármilyen kis helyre befér és magas minőségű vizet szolgáltat az egész családnak.